Kawai CN 14 Zwart met chrome

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart met chrome
Adviesprijs: € 1.067,-
Prijs: € 849,-Een excellente instap in de wereld van de digitale piano´s van Kawai.

De intussen 85-jarige traditie in de pianobouw van Kawai weerspiegelt zich niet alleen in de bouw van eersteklas akoestische piano´s, maar in de laatste decennia ook in de zeer innovatieve en succesvolle ontwikkeling van onze digitale piano´s.

De CN14 is het nieuwste standmodel van de in zeer hoog aanzien staande digitale piano´s van Kawai en beschikt reeds over vele uitrustingskenmerken van de Premium modellen tegen een attractieve prijs. Met 88 toetsen met gegradueerd gewicht maakt het klavier van de CN14 een zeer authentiek speelgevoel mogelijk en is daarom ideaal voor beginners die op zoek naar een instapmodel zijn. Verder is het tevens geschikt als tweede instrument voor de ervaren pianist die ´s avonds in zijn vrije tijd graag met gering volume of via koptelefoon wil musiceren. Laat u inspireren door de pianoklank met 88 toetsen-sampling, de uitgebreide resonantie-effecten en de door Kawai ontwikkelde Harmonic Imaging klanktechnologie in de CN14, onafhankelijk van uw pianistische vaardigheden.
Naast de klank van een concertvleugel en het authentieke speelgevoel beschikt de CN14 over verschillende comfortabele digitale functies. Bijvoorbeeld zijn de klankkeuze, het inschakelen van de Lesson functie of de mogelijkheid om het eigen spel op te nemen en weer te geven slechts enkele van de geïntegreerde functies die met het decente bedieningspaneel gekozen kunnen worden.


Realistische aanslag
Het Advanced Hammer Action IV-F klavier in de CN14 werd ontwikkeld om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren. De constructie zonder veren van het klavier adapteert het speelgevoel door beweeglijke hamers op een natuurlijke wijze.
Iedere noot met eigen karakter
De CN14 reproduceert de bijzondere klank van de met de hand vervaardigde en wereldberoemde Kawai concertvleugel. Alle 88 toetsen van dit buitengewone instrument werden opgenomen en worden bij het spelen op de CN14 - dankzij de Harmonic Imaging technologie – op natuurlijke wijze gereproduceerd. Dit unieke proces maakt het realiseren mogelijk van de grote dynamiek van het akoestische originele instrument met een zeer expressieve klank van het zachtste pianissimo tot het donderende fortissimo.
Veelzijdige klankmogelijkheden
Naast de realistische klanken van een akoestische piano beschikt de CN14 bovendien nog over een extra keuze aan klanken. Kies tussen E-Piano´s, hammond- en kerkorgel, strijkers, clavecimbel, koor of synthetische klanken. Dankzij de geïntegreerde galmeffecten is het mogelijk om verschillende akoestische omgevingen te simuleren. Het resultaat is een levendig, imponerend en authentiek klankbeeld.

De speelmodus Dual maakt het mogelijk om gelijktijdig met twee verschillende klanken (bijv. vleugel en strijkers) boven elkaar op het klavier te spelen. Daardoor krijgt de speler een complexer klankbeeld en extra uitdrukkingsmogelijkheden. De vierhandige modus maakt een verdeling van het klavier in een linker en een rechter bereik mogelijk. Zo kunnen twee personen gelijktijdig op een instrument samenspelen.
Gegradueerde gewichten

Het design van het AHA IV-F klavier laat door verschillende zones met een verschillend gewicht een echt speelgevoel ontstaan. Deze eigenschap geeft de mogelijkheid tot een zeer geprononceerd fortissimo - zonder moe te worden - met perfecte controle in het pianissimo en voldoet zo zelfs aan de hoogste pianistische eisen.
Geïntegreerde Lesson functie

De Lesson functie in de CN14 ondersteunt de pianist in spe bij het leren pianospelen door een geïntegreerde verzameling voor de pianoles van typische etudes van Czerny en Burgmüller. Iedere oefening kan met variabel tempo en individuele weergave van de linker- of rechterhand gespeeld worden, voordat ze samen met het eigen spel voor zelfcontrole wordt opgenomen.

Realistisch speelgevoel bij het pedaal
De CN14 is met het nieuwe Grand Feel pedaal systeem uitgerust. Bij dit systeem komt de weerstand bij het gebruik van de drie pedalen (sustain, sostenuto en soft) overeen met het speelgevoel van de pedalen van een EX concertvleugel van Kawai.

Energie besparen
De CN14 bevat elektronische componenten, die tot 60 % minder energie verbruiken (vergeleken met de vorige modellen). Bovendien beschikt het instrument over een automatische uitschakelfunctie. Het schakelt zich automatisch uit, wanneer er een bepaalde tijd niet op wordt gespeeld.

Aansluitmogelijkheden
De CN14 beschikt over MIDI IN/OUT aansluitingen, waarmee men bijv. een computer met sequencer- of notatiesoftware of externe MIDI-apparaten (bijv. een synthesizer of een workstation) kan aansluiten. Dankzij de beide koptelefoonaansluitingen kunnen leerling en leraar gelijktijdig oefenen, zonder andere personen te storen.Klavier
AHA IV-F hamermechaniek met 88 toetsen met gewichten

Pianoklanken
Concert Grand, Concert Grand 2, Studio Grand, Modern Piano 

Andere instrumenten
Classic E.Piano, Modern E.P., Jazz Organ, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, String Ensemble, Slow Strings, Choir, New Age Pad, Atmosphere

Klankoorsprong
Harmonic Imaging technologie met 88 toetsen sampling

Polyfonie
Max. 192 noten

Galm
3: kamer, kleine zaal, concertzaal

Effecten
Vast ingedeeld

Lesson functie
Ja, 55 oefenstukken van Czerny en Burgmüller

Dual-modus
Ja, met balans

Aanslagdynamiek
Licht, normaal, zwaar, uit

Recorder
3 songs, max. 15.000 noten

Metronoom
Maatsoorten: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8; Tempo: 10-300 BPM

Verdere features
Demperresonantie, glans, transponeren, fijne afstemming, MIDI-multimodus, automatische uitschakeling

Demosongs
15

Concert Magic Songs
40

Pedalen
3: demper (half-pedaal), sostenuto, piano - GRAND FEEL pedaalsysteem

Kleur oppervlak
Premium zwart gesatineerd met zilver hardware

Toetsenklep
Ja, verzinkbaar

Aansluitingen
Koptelefoon x 2, MIDI In/Out

Luidsprekers
12 cm x 2

Vermogen
13 Watt x 2

Afmetingen (b x d x h) in cm
136 x 40,3 x 85,1

Gewicht in kg
38


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

CN 14 Zwart mat

Onze merken

Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Wilhelm Steinberg
Yamaha