Schimmel C 120 EM TT Wit hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Wit hoogglans
Adviesprijs: 16.640,-
Prijs: 15.640,-


Hier domineert een traditionele vormgeving. Aan de andere kant zijn het excellente muziekinstrumenten. Het model C 120EM heeft langere toetsen dan het model C 116T. Zoals bij alle Schimmel piano's hebben ook deze modellen een klavieromvang van 7 octaaf. Het zelfdragende gietijzeren frame, de originele zangbodem, het krachtige Schimmel stemblok, in eigen huis gemaakte klavieren en vele andere materialen van goede kwaliteit zijn vanzelfsprekend bij deze instrumenten.

De Schimmel piano's maken gebruik van het Yamaha Silent SG 2 Silent systeem.

Voor de werking en specificaties:
https://nl.yamaha.com/nl/products/musical_instruments/pianos/silent_piano/sg2/features.html#product-tabs


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Wilhelm Steinberg
Yamaha