Schimmel I 188 T Zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart hoogglans
Adviesprijs: 26.900,-
Huurtermijn: 591,80 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 25.290,-


De uitkomst van de instrumententest van de I 188 Tradition was zeer positief. Le Monde de la Musique, een van de toonaangevende muziekvakbladen in Farankrijk, heeft de sterke punten van deze vleugel kort en bondig samengevat: 'Onmiskenbaar ontwikkeld voor de veeleisende muziekant en ..... waarvan het excellente mechaniek, gebaseerd op de grotere modellen van het merk, voor een directe verbinding met de klank zorgt. Met de I 188 Tradition biedt Schimmel duidelijk een vleugel die in staat is recht te doen aan de grote pianowerken.'

Ook leverbaar in wit en mahonie hoogglans


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Schimmel I 188 T zwart hoogglans

Onze merken

Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Wilhelm Steinberg
Yamaha