Schimmel I 208 T Zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart hoogglans
Adviesprijs: 28.400,-
Huurtermijn: 624,80 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 26.700,-


Iedereen spreekt over synergie-effecten: Schimmel gebruikt deze al lange tijd in de pianobouw. Want in de grote familie van Schimmelinstrumenten profiteert elke vleugel en elke piano in termen van kwaliteit van de eigenschappen van zijn broertjes en zusjes. De International vleugelserie bijvoorbeeld, is ontwikkeld op basis van een Schimmelbouwontwerp, dat al decennialang succesvol is gebleken. Het ontwerp combineert de recentste kennis op pianobouwgebied, vakmanschap, eigen research and development alsmede een aantal innovatieve details die voor de Konzert-serie ontwikkeld werden met elkaar.

Ook in het wit en mahonie hoogglans leverbaar


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

I 208 T

Onze merken

Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Wilhelm Steinberg
Yamaha