Yamaha P 115 Zwart mat

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart mat
Adviesprijs: Ä 707,-
Prijs: Ä 670,-Standaard en Pedalen tegen meerprijs leverbaar!

Compleet met een volledige reeks functies en pianokwaliteit. Een compacte digitale piano met een modern stijlvol design.

De P-serie, met volop echte piano- en ritmefuncties, is nu compatibel met iOS-apps! Eenvoudige bediening maakt spelen nog makkelijker. De P-115 is ons nieuwe model dat betere pianoprestaties en ritmefunctionaliteit biedt, evenals eenvoudige bediening via een iOS-app.

Pianoprestaties die zelfs ervaren pianisten tevreden stellen.

Het strakke, draagbare ontwerp van de P-115 biedt authentiek pianospel. Zowel ervaren pianisten als beginners kunnen genieten van tevredenstellend spel.

De toetsaanslag biedt een authentieke pianospeelbeleving.

De P-115 beschikt over een GHS-klavier (Graded Hammer Standard) De aanslag van het klavier verandert geleidelijk, afhankelijk van het toetsgebied, zodat het zwaarder speelt bij het spelen van baspartijen en lichter bij spelen in het hoog. De piano beschikt over een klavier dat natuurlijk aanvoelt, met zwarte toetsen die over een matte afwerking beschikken, voor authentiek pianospelen dat het bespelen van een akoestische piano dicht benadert.

Geniet van het gevoel van spelen op een volledige concertvleugel.

De P-115 maakt gebruik van Yamaha's 'Pure CF'-klankopwekking.
Dit vleugelgeluid is opgenomen van Yamaha's vermaarde CFIIIS-concertvleugel, die in podia over de hele wereld te beluisteren is. Naast het geavanceerde vleugelgeluid, reproduceert de verbeterde demperresonantiefunctie de weerkaatsingen van een vleugel, wat een verfijnder niveau van genuanceerde expressie mogelijk maakt. Geniet van een toetsaanslagbeleving als die van een volledige concertvleugel.

Comfortabel akoestisch ontwerp aangepast aan de speler

De positie van de tweeter is verbeterd in de P-115 om betere weerkaatsingen in de melodielijn te en een nog aangenamere speelbeleving te bieden. Deze nieuwe configuratie zorgt ervoor dat de instrumentgeluiden in het hele klankbereik fonkelen en tot leven komen.
Voices en ritmes die perfect spel ondersteunen

Hoewel u natuurlijk van de P-115 kunt genieten als authentieke piano, kan het u ook helpen uw spel nog creatiever te maken. Dit is perfect voor mensen die van een verscheidenheid aan muziekstijlen willen genieten en die hun mogelijkheden als performer willen vergroten.

Geef uitstekende optredens door ritmes te gebruiken.

De P-115 is voorgeprogrammeerd met 14 van de meest populaire, eenvoudige ritmepatronen. Een ritme aan uw spel toevoegen maakt oefenen leuker en vermijdt verveling, zodat u bij de les blijft. Kies uw favoriete ritme uit 14 populaire patronen, waaronder pop, jazz, bossa nova en meer.
U kunt ook het tempo van uw favoriete ritmes aanpassen om ze als metronoom te gebruiken.

Aantrekkelijke nagalm en een breed scala aan voices

De P-115 beschikt over een verscheidenheid aan rijke voices, van piano's tot elektrische piano's, orgels, strijkers, bas en meer. Deze voices kunnen worden verbeterd door vier verschillende nagalmeffecten die aan uw voorkeur aangepast kunnen worden. Hierdoor kunt u een voice- en nagalminstelling kiezen die bij uw muziek past.

Maak indruk met uw spel door stijlen (begeleidingen) te gebruiken.

Gebruik pianiststijlen om automatisch begeleiding toe te voegen als u akkoorden bij uw melodieŽn speelt, waardoor eenvoudige muziek wordt getransformeerd in indrukwekkend spel. We hebben zorgvuldig 10 soorten stijlen geselecteerd voor gemakkelijke begeleiding in pianostijl. Deze functie is ideaal voor spelers die nog niet klaar zijn om melodie en begeleiding met beide handen tegelijk te spelen.

Andere eenvoudige, handige en praktische functies

Audio-uitgang beschikbaar tijdens liveoptredens, enz.

De P-115 beschikt over AUX-OUT-aansluitingen waarmee het geluid naar een externe luidspreker kan worden gestuurd voor krachtige optredens tijdens live-evenementen, feesten en andere gelegenheden, waardoor het instrument in een breed scala van situaties kan worden gebruikt.
Dankzij de USB TO HOST-aansluiting kunt u het instrument rechtstreeks op een computer aansluiten.

Eenvoudige bediening met behulp van de gratis app Digital Piano Controller!

Onze speciale gratis app 'Digital Piano Controller' zorgt dat u veel functies die in de Yamaha digitale piano's zijn opgenomen, kunt bedienen via uw iPhone of iPad, voor nog eenvoudigere bediening. Voices , ritmes en andere instellingen kunnen worden geselecteerd terwijl u ze op het scherm ziet, waardoor u nog makkelijker van nieuwe functies kunt genieten. U kunt ook uw favoriete instellingen opslaan, zodat u ze op elk gewenst moment snel kunt terugroepen.
Ontdek nieuwe manieren om van uw instrument te genieten, door functies te gebruiken waar alleen een digitaal instrument over kan beschikken.U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

P 115 Zwart mat

P 115 Zwart Standaard

P 115 zwart Standaard en Pedaal

Onze merken

Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Wilhelm Steinberg
Yamaha