Yamaha P 116 Wit hoogglans / zilver

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Wit hoogglans / zilver
Adviesprijs: € 7.813,-
Huurtermijn: € 171,89 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: € 7.340,-


Hoewel deze piano “slechts” 116 cm hoog is heeft de P 116 een verbazend groot dynamisch bereik, dat nauwelijks benaderd zal kunnen worden door andere instrumenten in deze klasse. Een prachtig ontwerp met verschillende kleuren en fineren maakt dit kleine broertje van de P 121 een verrijking van willekeurig welke kamer in uw huis.

In verschillende kleuren leverbaar


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Wilhelm Steinberg
Yamaha