Yamaha U 1 Trans Acoutic zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: zwart hoogglans
Adviesprijs: € 14.080,-
Huurtermijn: € 309,76 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: € 13.240,-


Digitaal was nog nooit zo natuurlijk

Een akoestische piano met een volumeregelaar of een digitale piano met snaren? De nieuwste ontwikkeling van Yamaha gaat de verbeelding te boven en opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden. TransAcoustic™ is de naam die we dit hele nieuwe soort piano gegeven hebben. Op het meest fundamentele niveau maakt het van het klankbord een 'luidspreker'. Dit betekent dat elk geluid kan worden geleverd via dit natuurlijk resonerende piano-onderdeel.

http://nl.yamaha.com/nl/products/musical-instruments/keyboards/transacoustic/u1shta/?mode=model
U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

TA

TA

Onze merken

Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Wilhelm Steinberg
Yamaha