Kawai CA 48 Rosewood

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Rosewood
Adviesprijs: € 2.009,-
Prijs: € 1.749,-
Met het vernieuwde Grand Feel klavier, prachtige concertvleugel-geluiden, moderne bluetooth verbindingsmogelijkheden en meer heeft de CA-48 zeer veel te bieden voor een mooie prijs.

Prachtige pianoklanken

Met twee prachtige concertvleugels aan boord, de SK-EX en de EX, waant u zich met de Kawai CA-48 digitale piano zo in een concertzaal. De beroemde SK-EX en de EX worden zeer realistisch gereproduceerd door de CA-48 met behulp van Harmonic Imaging. Harmonic Imaging zorgt voor een uniek toonkarakter van elke aanslag, hoe hard u een toets aanslaat bepaalt namelijk niet alleen het volume, maar ook het karakter van het geluid. De Virtual Technician app die u met de CA 48 kunt verbinden geeft u de unieke mogelijkheid om wel 19 parameters van de klank van de piano aan te passen.En met het krachtige 4-speaker output systeem komt het geluid van de CA 48 helemaal tot leven in uw woonkamer, en lijkt het haast alsof u geen compacte digitale piano, maar een concertvleugel heeft. Overigens hoeft u niets van deze ervaring in te leveren wanneer u met een hoofdtelefoon speelt door de toevoeging van Spatial Headphone Sound door Kawai.

Realistisch Klavier

De CA48 is als eerste uitgerust met Kawai's nieuwe Grand Feel Compact wooden-key action klavier. Zoals de naam al suggereert is het klavier ontworpen om een zo authentiek mogelijk speelgevoel te geven, voornamelijk wat betreft het gewicht van de toetsen. Zo heeft het klavier extra tegengewicht bij de bas toetsen. Daarnaast zijn er wel drie sensoren voor elke toets, waar de meeste digitale piano's maar twee sensoren hebben. De derde sensor verbetert onder andere de responsiviteit wanneer u dezelfde toets meerdere keren aanslaat. Ook wordt de snelheid waarmee u een toets loslaat wordt beter geregistreerd zodat uw staccato en legato spel prachtig tot expressie kan komen. De speelervaring van de Kawai CA-48 digitale piano komt kortom nog een stapje dichterbij de ervaring van een akoestische piano.

Extra functionaliteiten

Al ligt de focus van de Kawai CA-48 digitale piano op de akoestische piano, er is geen gebrek aan extra functies. Zo heeft de CA48 ook een selectie aan extra geluiden, zoals e-piano's, drawbar-, en kerkorgels, strings, zang en synthesizer pads om naar hartelust te bespelen of om creatieve combinaties van geluiden mee te maken met de Duo modus. Met de Vier Handen modus kunt u het klavier in twee onafhankelijke 44-toetsen secties verdelen, bijvoorbeeld handig bij pianolessen. Ook heeft de Kawai CA48 een ingebouwde lesfunctie waarmee u onder andere de linker-,en rechterhand apart kunt instuderen. Daarnaast kunt u de piano verbinden met een telefoon, tablet of laptop via bluetooth en daarmee de mogelijkheden verbreden met educatieve apps, apps met bladmuziek, performance apps en meer

Productspecificaties

Gewicht
± 57,00 (kilogram)

Verpakt gewicht
± 59,00 (kilogram)

Afmetingen
135,6 x 46,1 x 88,5 (cm)

Meegeleverde accessoires
handleiding (Engels), netsnoer

Aantal toetsen
88

Klavier
Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig

Pedalen
3

Afsluitbaar
ja

Soort display
geen

Touchscreen
nee

Ingebouwde speakers
ja

Vermogen
2 x 20W

Toongenerator
Progressive Harmonic Imaging™, 88-toetsen sampling


Polyfonie
192

Aantal klanken
19

Klanken omschrijving
6 Grand Piano tones, Modern Piano, Rock Piano, Classic E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Organ, Church Organ

Aantal stijlen
0

Effecten
Reverb 6 types


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha