Kawai CA 58 Zwart mat

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart mat
Adviesprijs: € 2.489,-
Prijs: € 2.095,-
In de populaire Concert Artist serie van Kawai is de CA58 een uitstekende toevoeging. Dit mooie instrument combineert het Grand Feel Compact klavier en Harmonic Imaging XL toongenerator met prachtige concertvleugel samples en nieuwe functies zoals bluetooth. In de piano zitten daarnaast ook nog eens vier krachtige 100W speakers voor een groots maar verfijnd geluid. Met al zijn functies is de Kawai CA 58 digitale piano zeer compleet, en dat voor een zeer goede prijs.

Prachtige pianoklanken

Kawai’s CA 58 maakt gebruik van de vooruitstrevende Harmonic Imaging XL klanktechnologie die u de mogelijkheid geeft om het speelgevoel van een vleugel te ervaren. Elke toets van de beroemde Kawai concertvleugels is namelijk apart opgenomen en geanalyseerd waardoor de CA-58 de klank zeer natuurgetrouw en met bijzonder veel dynamiek reproduceert. U kunt zo teder pianissimo én krachtig fortissimo spelen zonder plotselinge veranderingen in het geluid. De CA58 beschikt ook over Spatial Headphone Sound (SHS) technologie zodat uw ervaring van het instrument niet wordt beïnvloed door een hoofdtelefoon en de diepte en het realisme van het geluid bewaard blijven.

Realistische aanslag met Grand Feel Compact

Naast een prachtige klank beschikt de CA 58 ook over het vernieuwde Grand Feel Compact klavier met een gevoel van authentieke houten toetsen. Dit klavier heeft 88 gewogen toetsen en voelt aan als een echte concertvleugel. Het GFC klavier bevat meerdere sensoren om de aanslag zo nauwkeurig mogelijk over te zetten in een realistisch geluid.

Extra functies

Lesfunctie, Virtual technician met 19 parameters, Dual Modus, Split functie, metronoom en bluetooth en MIDI verbindingsmogelijkheden; zomaar een greep uit de extra functies die de Kawai CA 58 digitale piano bevat. De Virtual Technician geeft u de mogelijkheid om maar liefst 19 parameters zoals resonantie, temperament en vervaltijd en hamer-vertraging van het geluid aan te passen naar wens om zo een pianogeluid te creëren wat het beste bij u of bij de performance past. Ook heeft de CA-58 uiteraard nog een tal aan extra geluiden zoals orgel, e-piano of strings, maar liefst 42 om precies te zijn. Ook zijn er nog 24 extra effecten te vinden op de piano.

Gewicht
± 73,00 (kilogram)

Afmetingen
145,5 x 45,5 x 92,5 (cm)

Meegeleverde accessoires
handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer

Aantal toetsen
88

Klavier
Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig

Pedalen
3

Afsluitbaar
ja

Soort display
LCD monochroom

Touchscreen
nee

Ingebouwde speakers
ja

Vermogen
2 x 50W

Toongenerator
Harmonic Imaging™ XL (HI-XL), 88 toetsen sampling, Vleugels: Shigeru Kawai EX, Kawai EX

Polyfonie
256

Aantal klanken
42

Aantal stijlen
0

Effecten
Reverb (6 types), Brilliance and other effects (24 types)
U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha