Kawai CS 4 zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: zwart hoogglans
Modeljaar: 2013
Adviesprijs: € 1.840,-
Prijs: € 1.760,-Luxe optiek, excellente klank, authentiek speelgevoel:
een nieuwe luxe digitale piano uit de Classic Serie –
vervaardigd door Japans Premium akoestiek pianofabrikant.

Luxe, elegant, klassiek - piano´s met een zwart oppervlak in hoogglans waren altijd al iets bijzonders. Ook wanneer er zich meerdere hoogwaardige meubelstukken in een kamer bevinden, staat een piano met zijn elegante design toch steeds automatisch in het middelpunt.

De meer dan 85-jarige traditie in de pianobouw weerspiegelt zich niet alleen in de bouw van uitmuntende akoestische piano´s, maar geeft de Kawai ingenieurs een ideale basis voor de ontwikkeling van hoogwaardige digitale piano´s.

Met de digitale piano CS4 presenteert KAWAI het nieuwe "instapmodel" van de CS-serie. Het is uitgerust met het nieuwe Responsive Hammer 2 klavier met 3-voudige sensor techniek, Ivory Touch oppervlak en drukpunt simulatie > voor perfecte controle en maximale repetitie. Bovendien beschikt de CS4 over een hoge 192-stemmige polyfonie en Progressive Harmonic Imaging™ technologie (met 88 toetsen sampling).

Met een traditioneel design - nu ook met console poten - en attractieve kleurvarianten zoals Premium rozenhout, Premium kersenhout, Premium mahoniehout en Premium zwart gesatineerd, gecombineerd met een mooi klinkend luidsprekersysteem met authentieke klank, zet het nieuwe model CS4 weer eens een nieuwe standaard m.b.t. prestatievermogen, kwaliteit en waarde.

SPEELGEVOEL
Het nieuwe RH2 klavier werd ontwikkeld om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren. De constructie zonder veren adapteert het speelgevoel door beweeglijke hamers op een natuurlijke wijze inclusief een drukpunt simulatie. Bovendien zorgt het nieuwe 3 sensor systeem voor optimale repetitie en spelcontrole.


Het RH klavier met nieuw design laat door aangepaste gewichten in de verschillende octaven een echt speelgevoel als bij een vleugel ontstaan. Dit proces maakt een zeer sterk fortissimo mogelijk zonder moe te worden. Ook de controle bij het pianissimo spelen is perfect en voldoet zo zelfs aan de hoogste pianistische eisen.
Het Ivory Touch toetsenbeleg met zijn op ivoor lijkende eigenschappen absorbeert vochtigheid en geeft de speler door een stroef oppervlak meer zekerheid en een excellente controle over zijn spel.

Klank
Het model CS4 reproduceert de bijzondere klank van de met de hand vervaardigde en wereldberoemde KAWAI concertvleugel. Alle 88 toetsen van dit buitengewone instrument werden opgenomen en geanalyseerd. Bij het spelen op het nieuwe CS model worden de opnamen - door de Progressive Harmonic Imaging™ technologie - op natuurlijke wijze gereproduceerd.
Dit unieke proces maakt het omzetten van de grote dynamiek van het akoestische originele instrument met een nog natuurlijkere klank mogelijk dan met de tot nu tot gebruikte Harmonic Imaging™ standaard en dient tevens als bron voor een keuze uit nog meer hoogwaardige klanken. Het dempereffect en de geïntegreerde galm ondersteunen de fraaie toon zeer levendig en realistisch.

Overige faciliteiten
De sterke Lesson functie in de CS4 ondersteunt de pianist in spe bij het leren pianospelen door een geïntegreerde keuze van voor de pianoles typische etudes van Czerny en Burgmüller. Iedere titel kan met een variabel tempo en individuele weergave van de linker- of rechterhand worden afgespeeld, voordat hij samen met uw spel voor zelfcontrole wordt opgenomen.

Een intuïtieve opnamefunctie kunt u in alle modellen uit de CS serie vinden. De recorder in de CS4 beschikt over een maximale opnamecapaciteit van 15.000 noten. Maximaal 3 songs kunnen worden opgenomen.


Klavier RH2 mechaniek, 88 toetsen met Ivory Touch-oppervlak, drukpunt simulatie en drievoudige sensor
Klankopwekking Progressive Harmonic Imaging™ met 88 toetsen Sampling
Klanken Concert Grand, Concert Grand 2, Studio Grand, Modern Piano, Classic E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Organ, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, String Ensemble, Slow Strings, Choir, New Age Pad, Atmosphere
Polyfonie Max. 192 noten
Galm Room, Lounge, Small Hall, Live Hall, Concert Hall, Cathedral
Effecten Ja, vast ingesteld
Lesson functie 55 oefeningen van Czerny en Burgmüller
Dual modus Ja, volumebalans instelbaar
Vierhandig modus Ja
Aanslagdynamiek Licht, normaal, zwaar, uit
Recorder 3 songs, max. 15.000 noten
Metronoom Maatsoorten: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8; tempo: 10-300 BPM
Andere functies Transponeren, stemming, demperresonantie, glans-regelaar, Key-Off Release, MIDI kanaal, Local Control, Multi Timbral modus, overdragen van programmawisselnummers, automatische uitschakeling
Demosongs 15 + 29 Piano Music songs
Pedalen Grand Feel systeem met demper (half pedaal), Sostenuto und Piano
Kleur oppervlak Zwart hoogglans
Toetsenklep Ja, verzinkbaar
Aansluitingen Koptelefoon x 2, MIDI In/Out
Luidsprekers 12 cm x 2 + 5 cm x 2
Uitgangsvermogen 20 Watt x 2
Afmetingen (bxdxh) in cm 142 x 43 x 91
Gewicht in kg 54


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha