Kawai K 500 ATX2-F zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: zwart hoogglans
Huurtermijn: 256,12 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 11.642,-


Zangbodem luidspreker systeem (ATX-f model)
Het model K-500 is ook als AnyTimeX2-f versie verkrijgbaar. Deze versie maakt het spelen ook zonder het gebruik van een koptelefoon mogelijk. Door het gebruik van een transducer worden vibraties op de zangbodem overgedragen. Dankzij deze techniek en het extra inzetten van vier luidsprekers ontstaat een aangenaam ruimtelijk klankbeeld.


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

K 500 ATX2-F

K 500 ATX2-F

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha