Sauter Vista 122 Zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart hoogglans
Huurtermijn: 429,- per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 19.500,-


De Vista is modern van vormgeving en deels afgeleid van de Peter Maly Design serie. Opvallend is het doorlopende bovenraam zijdelings van het klavier, waar de normale piano een voeg heeft omdat het recht bovenraam op het klavier rust. Het klavier lijkt hierdoor als het ware uit de piano geschoven te zijn. Om de strakke belijning te benadrukken en de grote vlakken een gelijke verdeling te geven zijn er in het boven- en onder raam verticaal een profielstreep ingebracht. Opvallend en afwijkend zijn ook de console en de boven klep, die overigens ook het vleugelscharnier heeft. Afgewerkt met nikkel glimmende (zilverkleurige) details, zoals de scharnieren, pedalen en wieltjes maken deze piano tot in de klainste details tot een juweeltje. Om te zien, en natuurlijk om te horen en te bespelen.

De toon is dynamisch en vol. Een krachtig fortissimo is te verkrijgen vanuit een aanzwellend largo waarna een gedetailleerd pianissimo waarneembaar blijft zonder overdonderd te worden of zachtjes en snel weg te sterven.


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

SAuter Vista 122 zwart hoogglans

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha