Schimmel C 130 T Mahonie hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Mahonie hoogglans
Adviesprijs: 20.090,-
Huurtermijn: 441,98 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 19.285,-


Van de Duitse topfabrikanten behoort dit instrument tot de grote piano's in zijn soort. Het is een bijzonder mooi muziekinstrument. Speelaard en toon zijn van de krachtige bas tot aan de parelende discant zorgvuldig op elkaar afgesteld. Het klassieke, tijdloze design spreekt voor zich.


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.



Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Schimmel C 130 T mahonie hoogglans

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha