Schimmel K 132 T TT Zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart hoogglans
Adviesprijs: 24.300,-
Prijs: 22.840,-


Iedere pianobouwer bij Schimmel weet dat het uiterlijk zeker belangrijk is. Echter dat alleen is niet voldoende. De kwaliteit van het instrument wordt bepaald door de klank. Het is de ziel van de piano. De concertpiano-serie met zijn meer dan uitstekende klankeigenschappen is een treffend voorbeeld van de traditiebewuste instelling van onze pianobouwers. Want de zorgvuldigheid bij de bouw en de liefde voor het detail kan men zien en horen!

De Schimmel piano's maken gebruik van het Yamaha Silent SG 2 Silent systeem.

Voor de werking en specificaties:
https://nl.yamaha.com/nl/products/musical_instruments/pianos/silent_piano/sg2/features.html#product-tabs


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha