Schimmel wilhelm Schimmel W 118 T TT Wit hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Wit hoogglans
Adviesprijs: 10.820,-
Prijs: 10.170,-


Wilhelm Schimmel W 118 Tradition is het instapmodel van de degelijke Schimmel pianofamilie.

De merknaam "Wilhelm Schimmel" is een herinnering aan de grondlegger van de familie Schimmel. Deze piano wordt neergezet als wen prachtige allround piano voor elke gelegenheid.
Het instrument beschikt niet alleen over een succesvol volume maar ook over een uitgebalanceerd en harmonische klank. Een fraaie blikvanger die elke dag weer plezier brengt.

De Wilhelm Schimmel piano's maken gebruik van het Quiet Time Magic Star Pianodisc


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha