Yamaha C 3 Studio MI zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: zwart hoogglans
Adviesprijs: 27.100,-
Huurtermijn: 596,20 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 25.475,-


De C 3StudioM is special ontworpen voor studenten, docenten en muziekscholen. Het instrument biedt buitengewone prestaties en duurzaamheid tegen een bijzonder redelijke prijs. Het is gebouwd volgens de hoge standaard waarmee de originele C 3 een blijvende favoriet is voor professionele en ontluikende artiesten en is daarmee een vleugel die de bespeler het hoogste niveau van muzikale expressie laat bereiken zonder het budget te overschrijden.

Technisch gezien is de C 3StudioM een verlengde C 2M echter zonder Ivorite klavier.

Leverbaar in het zwart hoogglans

hoogte    101 cm
breedte    149 cm
lengte    186 cm
gewicht    317 kg


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

C 3 Studio

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha