Yamaha CLP 675 Wit mat

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Wit mat
Adviesprijs: € 3.532,-
Prijs: € 2.680,-
De Yamaha Clavinova CLP-675 zwart weet met zijn 3-weg speakersysteem en werkelijk fantastische aanslag menig pianist te verwonderen. Het compleet nieuwe klavier GrandTouch™ zorgt voor een ongekend realisme: de zwarte én witte toetsen (met Ivory Touch) zijn beide van echt hout. Het nieuwe mechaniek simuleert bovendien een grotere toetslengte, waardoor u als pianist een gebalanceerde en natuurlijke respons kan verwachten.

3-weg speakersysteem voor fantastische klankbeleving

Uniek aan de Yamaha CLP675 is dat deze beschikt over een 3-weg speakersysteem van maar liefst 2 x 105 Watt. Doordat de digitale piano per kant (links én rechts) specifieke, individuele luidsprekers heeft voor elk frequentiebereik wordt er een dynamisch, inspirerend en vol geluid gecreëerd. Doordat er drie luidsprekers aan de linkerkant én drie luidsprekers aan de rechterkant gebruikt worden, klinkt de piano zéér ruimtelijk, net als bij een echt, akoestisch instrument. Bij de eerste aanslag merkt u meteen het verschil!

Het GrandTouch™-klavier legt echt élke nuance vast

Het nieuwe GrandTouch™-toetsenbord van Yamaha laat u pianospelen zoals pianospelen hoort te zijn: door de grotere toetslengte, individueel gewogen houten toetsen en de synthetisch ivoren toplaag kunt u nóg meer nuance, details en dynamiek gebruiken tijdens het spelen van uw favoriete stukken. Een compleet nieuwe wereld gaat voor u open.

Verbeterde Virtual Resonance Modeling - neem de beste pianoklank in huis

De verbeterde Virtual Resonance Modeling is door Yamaha grondig nagekeken. Het van oudsher in akoestische instrumenten gespecialiseerde merk heeft VRM zó weten te optimaliseren, dat deze elk detail, van String Resonance tot Cabinet Resonance, tot in de puntjes weet na te bootsen. De klankbeleving is zó optimaal, dat het voelt alsof u een heuse akoestische vleugel bespeelt.

Nieuw: Binaural sampling voor een superieure hoofdtelefoonbeleving!

Spelen met een hoofdtelefoon wordt nog fijner met de introductie van nieuwe binaural samples van de Yamaha CFX. Deze speciaal ontwikkelde pianoklank creëert een nieuwe dimensie in de hoofdtelefoonbeleving door de natuurlijke wijze van opnemen. Yamaha zet hiermee een nieuwe standaard neer in de piano-branche!

Nieuw: Bluetooth Audio - meespelen met muziek!

De Yamaha Clavinova CLP675 beschikt over ingebouwde Bluetooth Audio-functionaliteit, waarmee u op een zéér eenvoudige manier kan meespelen met bijvoorbeeld:
• Begeleiding van lesboeken
• Populaire muziek
• A capella vocals
• Les filmpjes op YouTube.

Dit alles eenvoudig via uw eigen tablet of smartphone! U kunt natuurlijk ook de piano gebruiken als luidspreker - zonder dat u zelf het instrument bespeelt.

De verschillen tussen de Yamaha CLP675 en de CLP685

Het topmodel van de Yamaha CLP600-lijn, de Yamaha CLP685, is de grote broer van de Yamaha Clavinova CLP675. Het topmodel bevat naast een 300 Watt-geluidssysteem ook 529 klanken ten opzichte van de 36 klanken die de Yamaha CLP675 heeft. Daarnaast heeft de Clavinova CLP685 Spruce Cone Speakers, een authentieke klavierklep (net als een echte akoestische piano) én contra-gewichten.


Merk
Yamaha

Gewicht
± 69,00 (kilogram)

Verpakt gewicht
± 93,50 (kilogram)

Afmetingen
146,1 x 46,5 x 113,6 (cm)

Meegeleverde accessoires
Handleiding

Aantal toetsen
88

Klavier
Gewogen Graded Hammer Synthetic Ebony and Ivory Touch (wood)

Pedalen
3

Afsluitbaar
ja

Soort display
LCD monochroom

Touchscreen
nee

Ingebouwde speakers
ja

Vermogen
2 x (35W + 50W + 20W)

Toongenerator
CFX Binaural sampling, Improved VRM and Bösendorfer Imperial piano samples

Polyfonie
256

Aantal klanken
36

Aantal stijlen
20

Stijlen omschrijving
20 ritmes

Effecten
Reverb (6 types), Chorus (3 types), Brilliance (7 types), Effect (11 types


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha