Yamaha CVP 705 Zwart mat

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart mat
Adviesprijs: Ä 5.218,-
Prijs: Ä 4.799,-Met de RGE-klankopwekking (Real Grand Expression; expressie van echte vleugel) voor uitstekende spelrespons en het NWX-klavier (Natural Wood X; natuurlijk hout) met echappementmechanisme en met toetsbeleg van synthetisch ivoor voor het klassieke pianogevoel, biedt de CVP-705 pianoprestaties van extreem hoge kwaliteit.
Maar u treft ook een mate van muziekplezier en interactiviteit die alleen mogelijk is met Yamaha CVP Clavinova's. Kies uit honderden ultrarealistische instrumentvoices. Leer hits te spelen met professioneel gearrangeerde begeleiding. Sluit een microfoon aan om mee te zingen met de songteksten in het scherm, voor karaokeplezier. En u kunt weelderige harmonieŽn aan uw zangpartij toevoegen met een virtueel achtergrondkoortje. Het kleurenaanraakscherm is eenvoudig te begrijpen en maakt bedienen van een uitgebreide selectie functies snel en gemakkelijk. U kunt ook draadloos verbinding maken met uw iPhone, iPad of iPod touch om de muziek die u maakt makkelijk met vrienden te delen. Met de CVP-705 hebt u eindeloos muziekplezier altijd bij de hand.

Voor meer info:
http://nl.yamaha.com/nl/products/musical-instruments/keyboards/digitalpianos/clavinova_series/cvp-705/?mode=model


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

CVP 705 Zwart mat

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha