Yamaha CVP 709 GP Zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart hoogglans
Adviesprijs: 12.820,-
Prijs: 11.790,-Met zijn grote klep, prachtige lijnen en andere stijlvolle accenten, biedt de CVP-709GP vleugel de adembenemende grandeur als die van een vleugel. Het NWX-klavier (Natural Wood X, natuurlijk hout), met echappementmechanisme, is afgewerkt met toetsbeleg van synthetisch ivoor voor een uitstekende tastrespons bij aanslaan. Het geluid is indrukwekkend, dankzij een exclusief akoestisch ontwerp dat een klankrespons levert die zeer overeenkomt met die van een vleugel, en een krachtige subwoofer. En natuurlijk bevat deze alle functies die alleen te vinden zijn in de CVP Clavinova's.

Voor meer informatie:
http://nl.yamaha.com/nl/products/musical-instruments/keyboards/digitalpianos/clavinova_series/cvp-709gp/?mode=model


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

CVP 709 GP  Zwart hoogglans

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha