Yamaha P 116 M SH Wit hoogglans/Zilver

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Wit hoogglans/Zilver
Adviesprijs: 10.517,-
Prijs: 9.890,-


De P-serie positioneert zich tussen de B-serie en de U-serie. Met de P116M SH  beschikt u over een echte Yamaha piano met een massieve klankbodem. Deze piano speelt akoestisch maar u kunt hem ook digitaal bespelen met gebruik van een hoofdtelefoon. Op deze manier kunt u piano spelen zonder dat het iemand stoort. De Yamaha P-116M SH heeft een uitstekende geluidskwaliteit is toch compact en stijlvol.


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha