Yamaha P 121M Wit hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Wit hoogglans
Adviesprijs: 8.502,-
Huurtermijn: 187,04 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 7.990,-


Dit 121 cm hoge model uit de P serie is een fantastische piano in de middenklasse reeks van de Yamaha piano serie. Gebouwd in een traditionele eenvoudige kast maar met een excellente toon en speelaard! Prijs-kwaliteit verhouding is bij dit model optimaal. Ontwikkeld en gebouwd naar Europese maatstaven.

Pedals, casters, sign and hinges are made of chrome plated metal.

Height: 121cm
Width: 152cm
Depth: 60cm
Weight: 215kg/473lbs

The P121 NT is also available as a silent piano.
Play the piano without disturbing anyone and listen via headphones in grand piano quality. With a P121 NT Silent you can play whenever you want to!


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha