Yamaha S 4 zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: zwart hoogglans
Huurtermijn: € 1.167,54 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: € 53.070,-


De S serie van Yamaha bestaat uit topklasse vleugels. De instrumenten worden handmatig en individueel geassembleerd en voldoen aan de eisen van de meest kritische bespeler. Ze bezitten een rijke, warme toon die in deze prijsklasse ongeëvenaard is. Dit komt mede door de topkwaliteit materialen die er in verwerkt zijn en het ambacht waarmee ze gebouwd zijn. Deze zijn afkomstig van de concertvleugel CF IIIS.
De instrumenten kunnen worden bespeeld door de veeleisende amateurpianist, alsmede door professionele muzikanten, in studio’s, in muziekscholen, op kleine tot middelgrote podia en overal waar de vaardigheid en gevoeligheid van de artiest en het publiek het allerbeste vragen.

Ook verkrijgbaar als Silent vleugel en als Disklavier.


hoogte    101 cm
breedte    150 cm
lengte    191 cm
gewicht    335 kg


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

S 4

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha